Dl. Botoșei și omul lui, bloggerul și scriitorul Ovidiu Eftimie

Sunt prima pisi care poate dezvălui în premieră și în exclusivitate secretul magnetismului lui Eftimie: senzaționalul Dl. Botoșei. Eftimie este un mare domn cu mare caracter care demonstrează că arată ciudat fără machiaj, dar asta nu-l împiedică să apară zilnic boss like pe TimesNewRoman. Zilele trecute a postat o poză cu o pisică pe Facebook și s-au înghesuit toate cunurandele, printre care și maică-mea, să-i comenteze cu sugestii de nume.
sofia
Doar că fiind mai pe filingeală și felinism, asta l-a ginit că în spatele acestor acțiuni și activări întru trafic online pentru noua ființă din viața lui (denumită până la urmă Sofia – probabil pentru a-i crește stima de sine că E urâtă și n-o adopta nimeni), posedă de fapt și motan și sensibilitate; deci cu ajutorul mamei și stăpânei mele care-i mai tupeistă după ce bagă o doză de turtă dulce, l-am abordat pentru un interviu.
Așa am aflat că Eftimie apreciază compania și inteligența tomberonezelor, că e fan felin de vreo 10 ani, a avut 6 pisici de pe la vreo 25 de ani, e posesor de motan de vreo 3 ani și nu-și agasează prietenii pe Facebook sau Instagram cu poze pisicești pentru că nici nu suferă de vreo formă de dependență felină adică e dependent de pisici „cam cât de dependent sunt de pat. Poți trăi și fără, dar e mai bine cu.” Când o fi pensionar e sigur c-o să-și ia o Savannah Cat.
savannah-cat3
Până atunci se bucură de pisicile din jurul lui, Dl Botoșei & Sofia, la care apreciază „obrăznicia specifică rasei.”

Când au ajuns pisicile actuale în viața ta și cât te costă întreținerea lor?
Una acu’ trei ani, cealaltă acu o săptămână. Am două pisici care mă costă câteva sute de lei pe lună când sunt sănătoase. Luna trecută o pisică mi s-a îmbolnăvit m-a costat cam vreo 3000 de lei. După care a murit.

De când te știi cat person?
În urmă cu câțiva ani am trecut printr-o perioadă mai dificilă în viața mea. Eram deprimat, singur și nesigur pe mine. Atunci l-am descoperit pe domnul nostru Satan și creaturile sale iar viața mea a devenit mult mai bună.

Ți s-a părut vreodată că treaba cu pisicile te urcă sau te coboară în vreun fel în ochii femeilor?
Dacă mi-ar păsa ce cred femeile nu aș mai fi divorțat.

Ce melodie ar descrie minunat relația ta cu pisicile din sufragerie?
Blood on the dance floor.

Clipul preferat?

Îi mulțumesc domnului Eftimie pentru că promovează valorile clasice ca Sylvester și că are grijă de Sofia cu care abia se acomodează și de Dl Botoșei, pe care vă invit să-l cunoașteți în cele ce urmează. E un motan frumos și voinic, deloc pretențios (jucăriile lui preferate sunt „ciorapii motanului mare fără păr care locuiește cu mine în casă.”) și mare intelectual („prefer să mă uit pe geam sau în perete ore întregi.”). Este prima felină pe care am auzit-o formulând o anti-declarație de iubire prezenței și prestației online și m-a făcut să întorc logica lui pe toate părțile: „Internetul e pentru ființe nesigure pe ele.” , dar tot nu m-am prins dacă se referă doar la oameni și dacă da, o să mă ajute sau nu să fiu dictatoare într-o țară frumoasă?
matza 1 eftimie

Pentru cine nu e de-al casei, sunt dl. Botoșei. Sunt nobil de tomberon, în zodia canaliei care m-a făcut cadou lui Eftimie și m-a lăsat aici. Am trei ani. Strămoșii mei au supravegheat la construirea piramidelor din poala faraonului și au lăsat păr pe toate mochetele din istorie. Îmi place responsabilitatea ce mi s-a oferit, de a proteja omenirea de viitoarea apocalipsă, propria blană și statul în poala altuia.

Într-o viață anterioară am fost generalul Lucius Aemilius Paullus Macedonicus iar în alta am fost Mihail Kogălniceanu și am contribuit la Unirea Principatelor în această calitate.
Pentru frații și surorile mele am același sfat pe care l-am primit și eu de la Marele Mareșal: fiți vigilenți, urmează vremuri grele. Pentru stăpânii lor nu am sfaturi pentru că nu par suficient de inteligenți să înțeleagă limba noastră plină de subînțelesuri.

7 lucruri speciale despre Dl Botoșei

 Care-i cea mai nebună chestie pe care ai făcut-o?
Am mâncat un pui fript întreg și apoi am mai cerut ceva de mâncare deși nu mai puteam ridica burta de pe podea.

Cu ce reușești sa iti induiosezi mereu stapanul si cu ce crezi ca-l inspiri?
Îl înspir cu personalitatea mea magnetică.

 Cate cutii ai si in care stai? Daca n-ai, cum ceri?
Am o cutie în care îmi fac nevoile și o cutie mult mai mare plină cu haine în care intru imediat ce pleacă prostul la muncă și mă pot juca toată ziua și le arunca prin toată casa.

Ce știi depre stăpânul tău – ce obiceiuri are, ce ai vrea să schimbi la el?
Cel mai prost obicei al său este ăla când vine și mă dă jos de pe scaunul meu ca să stea să se uite în calculator cu orele.

Ce te face unic?
ADN-ul mitocondrial, ca pe oricare dintre noi. Și IP-ul.

Ai vreo vedeta felină favorită, un style icon? Dar vreun film, un joc, o melodie?
Bagheera lui Kipling. E un poet, prozator și jucător de cricket britanic.

Ce vrei să-ți aducă zâna pisicilor, moș crăciun sau cine-i responsabil de cadouri scumpe…?
Un android pentru scărpinat pe ceafă.

Sper ca atât Dl. Botoșei cât și sensibila Sofia să aibă parte de viață lungă și îndestulată alături de omul lor Eftimie.
Tare m-aș bucura dacă și-ar folosi superbitatea aia de telefon Nexus 6 să le facă niște pictoriale reușite, să mai admir și eu niște artă, dar rămân în legătură cu toate vedetele lumii pentru inspirație 🙂

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.