DESPRE SUPER PISI/ CONTACT/ PUBLICITATE

SUPERPISI.ro, site-ul pentru pisici urbane, s-a născut în 2013, odată cu Miss Yuki, o super simpatică pisică British Shorthair Blue. Site-ul  își propune să surprindă (pas cu pas și din mai multe unghiuri), experiența de viață a pisicilor precum și a stăpânilor lor în jungla de beton. De asemenea, ține să conecteze iubitorii de pisici (dar și spectatorii de pe margine) cu trendurile feline și prezența internetică a pisicilor 🙂

Pisicuța Miss Yuki e vocea principală și îi puteți scrie direct la missyuki@superpisi.ro.

collage yuki site

Aflați la prima experiență în calitate de stăpani/ părinți de pisică (british shorthair blue), numiții Pisimic și Pisimare își înscriu pe aici întâmplările și preocupările cat-related, de la îngrijorări educative sau medicale, informații utile, clipuri distractive, interviuri cu pisici prietene, biografii/ prezentări de pisici  – vedete, până la testări & recomandări de produse ce ar putea face parte din trusoul unei Super Pisi.

DESPRE SUPER PISI

 

Autori:

Miss Yuki, Pisimare și Pisimic.

PUBLICITATE:

Scrie un email la missyuki@superpisi.ro sau trimite-ne un mesaj mai jos pentru propuneri, oferte de parteneriat, proiecte speciale sau oferte de publicitate personalizate:

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  2 Responses

  1. Salutare,

   Sunt Elena Dumitrescu si sper ca mesajul meu sa te bucure in aceasta perioada intunecata. Impreuna cu alti freelanceri priceputi am proiectat prima platforma 100% romaneasca de servicii freelance.

   Ne propunem sa oferim ajutor atat pentru antreprenorii care nu au personal dar au idei marete cat si pentru cei care nu mai au locuri de munca dar pot devenii freelanceri cu abilitati in diverse sectoare de activitate. Lipsa sigurantei, increderea si nevoia de a evolua ne-au impins catre aceasta noua piata iar acest lucru nu se poate realiza fara tine, avem nevoie de tine pentru a ni se alatura la cea mai mare manifestare digitala din aceste timpuri. Daca esti freelancer sau ai un business te asteptam pe aceasta platforma unde poti cere sau oferii servicii extraordinare. cadou de bun venit pentru interesul manifestat ,freelancerii de pe platforma sunt dispusi sa creeze un logo pentru afacerea dumneavoastra 100% GRATUIT.

   Daca exista nelamuriri despre proiectul nostru sau considerati ca mailul nu vi se potriveste ne puteti contacta oricand.

   Cu stima,
   ……………………………..
   Elena Dumitrescu
   E FREELANCE ROMANIA

  2. Nila Steger says:

   This Small Investment Of $133 Banked Us $634 With No Work Required

   More: https://www.youtube.com/watch?v=VRI64YKb-dY?superpisi.ro

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.