HOROSCOP FELIN

Vrei să știi ce trăsături de caracter are pisca ta, în funcție de zodie?

HOROSCOP FELIN

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Despre pisica Berbec se spuna că este cea mai rebelă din neamul felin. E un animal plin de energie și destul de agresiv, doar când își iese din pepeni, care necesită foarte multa atenție din partea stăpânilor, pentru a-i tempera pornirile agresive.  În general, e leneșă și adoră spațiile verzi. Nu tolerează câinii – însa, îi evită, nu sare la bătaie.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)
Pisica Taur este una dintre cele mai teritoriale:  nu-i place să fie alungată de la locul ei, nu suportă relocările sau renovările. Este o pisică loială, care se atașează de un singur stăpân, indiferent de rasă. Este jucăușă și gurmandă. Are nevoie de multă mișcare pentru a se menține sănătoasă.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)
Pisica Gemeni e una dintre cele mai doritoare de atenție. Își doresc să fie în central universului tău casnic și să-I faci tot felul de jucării. Dacă petrece multă vreme singură, va refuza să mănânce. După starea ei, poți deduce și schimbările atmosferice.

RAC (22 iunie – 22 iulie)
Pisica Rac e ideală iarna – pentru că e foarte somnoroasă. E una dintre cele mai irascibile pisici și arată des semne de independență. Este, însă, loială și descurcăreață. Foarte rar distruge lucruri sau se cațără în locuri foarte înalte. E mai puțin jucăușă și curioasă decât alte pisici și mai puțin rapidă.

LEU (23 iulie – 22 august)
Pisica Leu este orgolioasă și egoistă, disperată sa-și cucerească stăpânii sau să se dea în spectacol. E rezistentă, jucăușă, curajoasă și veselă. Poate fi mai ușor dresată decât ate pisici dacă-I este stimulată curiozitatea și i se arată clar care este locul ei în familie. E una din pisicile care petrec cel mai mult timo îngrijindu-se.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)
Pisica fecioară e pretențioasă la mancare și curățenie, are nevoie de maxim confort, și de veșnică adorație… Este o pisică timidă, care cu greu își găsește prieteni sau parteneri.  În general, prefer să fugă atunci  când aud zgomot sau când se nimeresc în miezul unei petreceri sau adunări zgomotoase. Are o memorie extraordinară, e perseverentă, inteligentă și ascultătoare – foarte mulți iubitori de pisici considerând-o ușor de dresat.

BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanța e cea mai haioasă și bine-dispusă pisică a zodiacului. Are nevoie de companie și se bucură de ea. E iubitoare față de toți membrii familiei și se adaptează foarte ușor schimbărilor de domiciliu și de mediu.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Pisica Scorpion vrea să fie alintată și băgată în seamă mai mereu, dar de un singur membru al familiei, pe care îl allege după bunul plac, pe restul tratându-I cu răceală. E foarte frumoasă și mofturoasă – nu-I prea plac shimbările culinare, așadar e destul de greu de obișnuit cu un nou fel de mâncare.

SĂGETATOR (22 noiembrie – 20 decembrie)
Pisica Săgetator este un clov în miniatură – face o mulâime de giumbușlucuri , dacă i se dă atenție și se simte bine. Este foarte prietenoasă cu toți membrii familiei și deseori geloasă. Nu se plictisește niciodată, fiind extrem de activă, independentă și curioasă.

CAPRICORN (21 decembrie – 19 ianuarie)
Pisica din zodiac Capricornii e inteligentă și retrasă, simpatică, iertătoare și foarte răbdătoare. Este una dintre cele mai prietenoase cu copiii, câinii sau alte animale, însă, nu suportă să fie luată mereu în brațe. Are tendința de a exagera cu mâncarea, de aceea trebuie mereu stimulată să facă mișcare.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Pisica Vărsător adoră libertatea și mâncarea din belșug. Dacă are parte de curățenie, cadouri culinare și multă răbdare, este recunoscătoare și prietenoasă, altfel este extrm de neascultătoare și are ieșiri violente. Este una dintre cele mai șarmante și cuceritoare pisici ale zodiacului, cu mare trecere la sexul opus…

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)
Pisica Pești este liniștită, atentă, drăguță, protectoare și deloc mofturoasă. E mai puțin sociabilă decât alte pisici, dar se atașează enorm de membrii familiei. Trebuie tratată cu multă atenție și drăgălășenie, altfel dezvoltă depresii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.