Jurnal aniversar: împlinesc 3 luni!

calendar varsta pisica

Bună, mă numesc Miss Yuki, sunt o pisică British Shorthair Blue şi împlinesc 3 luni. Sper că am scăpat de conjunctivită şi de râie auriculară şi că rezultatele analizelor la codiţă sunt bune, of am emoţii, să n-am micoza 🙁 !

Azi am sărit pe pervaz. Oooooo, să te ţii sunete dubioase, of-vai-nuuuuuuuuu, de la Pisimic, de parcă aş fi făcut cine ştie ce prostie urât mirositoare pe parchet…. Woman, mă dezmorţesc un pic şi admir un pic intersecţia, sărbătoresc agilitatea proaspăt descoperită, nu-ţi sar geamul ăla întredeschis.
Anyway, voiam să scriu ceva frumos, dar m-au apucat nervii că mi-am amintit iar de oamenii ăştia şi ciudăţeniile lor: mâncare cu porţia, aer cu porţia, privelişte ioc…
Mă calmez cu niăte mousse şi vă zic de ce mai sunt eu bucuroasă, aşa, în general. Da, împlinesc 3 luni, adică mă descurc bine singură. Mi s-au făcut ochii mari şi aurii, am dinţi din ce în ce mai buni, coloana vertebrală e “binidităt”, mă mişc graţios şi sar mai uşor, în special pe noptiera cu cosmetice pe care am ignorat-o până azi.
Sunt pregatită de toamnă. Transmit acest mesaj marelui internet – înca n-am pagină de Facebook, că mi-aş face acolo o cauză să ma ajute lumea să stau la geam dacă primesc nu-ştiu-bine-câte like-uri  – să vadă toata lumea că sunt o super pisi!
Citatul zilei, dedicat colocatarilor mei este:
“Oferiţi recompense între mese. În comerţ găsiţi tot felul de delicii pentru pisici junioare. Puteţi încerca să îi daţi şi fructe sau legume, dintre cele permise. Bucăţelele mici de carne proaspătă de pui sau peşte sunt tare apreciate de pisoi. Însă nu vor constitui mâncarea de bază. Laptele de vacă este contraindicat întrucat provoacă diaree, în plus nu are nicio valoare nutritivă. Nu uitaţi să îi furnizaţi şi un castron cu apă. Chiar dacă aparent nu pare să o consume, pisoiul are nevoie din când în când să soarbă cate puţin, pentru a se hidrata.” sursa zooland.ro.

Ştiu, o să-mi spună că n-am voie mâncare de-a lor din frigider, dar o linguriţă de iaurt de-ăla pe care am apucat să-l ling ieri din capacul căzut pe jos sau nişte seminţe de-alea de floarea soarelui măcar o dată pe zi nu mi-ar strica.

 

 

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.