Vrei să vezi filme cu pisici? Așteaptă The LAFFF 2 sau INTERNET CAT VIDEO FESTIVAL

The LAFFF = a doua ediție THE L A FELINE FILM FEESTIVAL adică un super festival de film cu pisici, pentru pisici și mai ales pentru fanii și stăpânii lor. Oskar, Nala și Luna vor fi acolo să-și întâlnească admiratorii pe 3 octombrie 2015 (au sesiuni de meet & greet la care e 20 de dolari biletul) la Exposition Park. Cine-i în LA să se ducă și să-mi trimită poze 🙂  Că-s tare curioasă ce filme cu pisici poți vedea într-o zi. Au auzit-o pe mami spunând că ea mai degrabă ar merge în Canda, dacă se mai ține Just for Cats Festival în colaborare cu al lor TIFF (ajuns la ediția 40).
Pe 12 august, americani fac, însă, o și mai mare trăznaie. O și mai mare ediție (a patra) INTERNET CAT VIDEO FESTIVAL , cu o selecție făcută tot de Will Braden (el s-a ocupat și de Just For Cats), creatorul clipurilor Henri Le Chat Noir (și stăpânul lui Henri) care a fost primul internaut premiat cu  Golden Kitty (People’s Choice) Award.

golden kitty

Cum trebuie să arate un film cu pisici?

Cel puțin așa

Și mult mai bun decât cel de anul trecut cu Shorty and Kodi

Să fii pregătit să filmezi sărbătoarea :

 

Of, când o să fie și la al nostru TIFF o zi numai și numai pentru pisici sau când facem un festival de filme cu fisici și în România? Poate la cafeneaua Miau?

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.