Top barbati super pisi

Barbatii care iubesc pisicile sunt minunati. Mai ales daca sunt modele si apar in poze cu pisici – ideal cu pisici care le seamana. Totul in Photoshop. Pentru mine, pozele de pe Des Hommes et des Chatons sunt “parfum de fericire”, vorba unui cantec pe care il canta o super pisi din Romania pe nume Delia.
Barbatii frumosi si pisoii jucausi fac casa buna – adica au succes garantat pe net si nu numai.
Profit de ocazie sa transmit catorva reviste de femei care traduc aiurea articole de pe internet ca nu toti barbatii care au pisici sunt niste sensibili plangaciosi care nu fac altceva decat sa posteze poze cu ele pe Facebook si Twitter. Nu mai speriati bietele fete singure ca o sa fie pe locul 2 daca se combina cu tipi care au pisica, poate le afectati sansele la fericire! Da, e posibil ca Ei sa doreasca sa le primeasca pe Ele la somn sau, daca trec pe la Ele sa plece imediat dupa – ca sa ajunga sa-si hraneasca pufoseniile… dar daca Ele sunt ok cu asta, cu ce drept le spuneti Voi ca n-au viitor?
Acum ca mi-am varsat naduful, luati de amirati, oftati, visati frumos. Poate bunaciunile din pozele astea n-or avea pisici pe-acasa, dar seamana cu unele care te inspira… te cheama la joaca toata ziua:

1 barbat si 1 motan 2 barbati si 2 pisici 3 barbati si 3 pisici

 

 

 

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.