Tatuaje pentru pisici

M-a terminat nervos clipul ăsta cu tatuaje pentru pisici. E vechi, știu, dar acum mi-am adus aminte de el, că l-am văzut printre sugestiile video de la mami de pe laptop. Serios, nu sunt de acord cu trendul ăsta, mi se pare că în special rușii sunt într-o dungă când vine vorba de pisici (că le tot stresează pe net, n-ați văzut ce nefericite sunt bietele ființe?) și vreau să știu dacă vi se pare ok să trecem prin anestezii periculoase pentru a satisface mofturile oamenilor. Pentru un tatuaj bun, o pisică poate sta și 3 ore sub anestezie generală, zic cattoo artiștii… Nu vreau să-mi imaginez ce se întâmplă cu pisicile care-s tatuate acasă de stăpâni care cred că se pricep 🙁

Pisicile din rasa Sphynx sunt cele mai vizate de trendul tatuajelor. Acum vreo 3 ani, un băiat de nume Timur Rimut, a devenit celebru pe net după ce i-a tatuat pisicii lui, Coco, pe gât  „Carpe Diem”  (lui i-a ieșit Carpe Deem…).

carpe diem

Cea mai cunoscută stăpână de Sphynx tatuat este Oksana Popova, care prin 2009 și-a supus pisica anesteziei menționate mai sus pentru a-i face un tatuaj cu Tutankamon.

mickey

Cel mai ok lucru, dacă aveți o pisică așa specială și vreți neapărat să impresionați lumea, e să apelați la un tatuaj temporar, dar să vă sunați totuți veterinarul pentru sfaturi. Arată cam așa.

Dar nu mai bine vă faceți voi tatuaje cu pisici?

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.