Motanul Boghie și jurnalista Monica Felea

Boghie este unul din cei mai curtați motani de la el din cartier și primul din seria mea de  mini-interviuri „Pisica și Crăciunul”. Stăpâna lui, Monica, e bucuroasă că e cuminte și ultra adorabil. Ce-i drept, la 4 ani  și 4 luni, feralul Boghie a acumulat maximă experiență – din deplasările ei multiple pe la diverse festivaluri de film și nebuniile pe care a apucat să le facă fără știrea ei.

Faceți cunoștință:

boghie poza

 Cum petreci de sărbători?
Nu știu de ce, dar de sărbatori rămân mai mereu singur, stăpâna asta a mea pleacă des și m-am învățat să alerg singur prin casă. Mai dorm cu broasca mea favorită și, dacă am noroc, uită ea niste pungi sau nu apucă să le ascundă. Mă enervează foarte tare pocniturile astea de afară și mă ascund sub patură. Nu pentru că nu sunt curajos, ci pentru că îmi protejez superbele urechi.

Care e relația ta cu bradul de Crăciun?
Am în casă niște ornamente noi, mai ales pe perdea, alea îmi plac cel mai mult. Am impresia că stăpâna asta a mea le-a agățat în locurile unde îmi plăcea mie să îmi agăț unghiile când mă uit la prietenii mei din gradină. Dar nu contează, găsesc eu niște locuri noi unde să mă agăț.

Ce planuri ai pentru 2015?
În 2015 mi-am propus o nouă evadare prin cartier, deși acum cred că mă păzește mai atent. De data asta promit să nu mă mai bat cu nimeni și să mă întorc acasă întreg. Nu mă crede, nu știu de ce…

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.