De ce e grea viaţa pisicilor de Valentine’s Day

Se varsă inimioarele în pozele cu pisici de Crăciun, de Paşte, de Halloween, dar mai ales de Valentine’s Day. Şi viaţa noastră pisicească e grea de Valentine’s Day. Ajungem să primim ciocolată, pentru că stăpânii sunt duşi cu pluta şi nu ştiu că ne face rău! Sunt o mulţime de oameni pe lumea asta care îşi îmbracă pisicile în tot felul de costume dubioase, le fugăresc prin casă ca să le pozeze pe şi după perne în formă de inimioare, le folosesc drept momeală pentru agaţamente şi pe spatele nostru impresionează sufletele sensibile cu felicitări şi cadouri. 

Măcar de ne-ar lua şi nouă, să ne treacă supărarea, ceva bun: Pinot Meow.

Iată câteva lucruri care vă ajută să înţelegeţi mai bine de ce grea viaţa pisicilor de Valentine’s Day:

  • creşte numărul pisicilor traficate pe net. Fiindcă unii îşi fac cadou pisici fără să fie pregătiţi pentru a le fi companioni, vor doar să impresioneze şi să-şi facă un moft. Sunt prea puţini cei care merg de mânuţă pe la adăposturi să adopte împreună un suflet pufos şi prea mulţi cei care folosesc pisica drept cadou şi o tratează apoi cu… abandon.
  • creşte numărul produselor oribile inspirate de pisici şi ţine isteria asta până la început de martie. Dacă tot vreţi cadouri inspirate de felinoşeală, plimbaţi-vă pe aici sau aruncaţi un ochi pe aici. 
  • creşte numărul pozelor proaste pe pixel pătrat. Şi al celor care-şi chinuie pisicile pentru poza perfectă.

Nu vă mai spun că există unii care vor să-şi căsătorească animalele între ele sau chiar să se căsătorească ei cu ele…

Eu vreau linişte de Ziua Îndrăgostiţilor. O comandă de mâncare sănătoasă din care să ma înfrupt, un miros frumos de brânză de la o lumânare parfumată, o jucărie, ceva util, nu costume enervante şi flocoşeală inutilă.
Să mă uit şi eu de să-mi tihnească la ceva sublim:

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.