Zaza, pisica cleptomană

Fă cunoștință cu Zaza, pisica cleptomană! Are 5 ani și e super șmecheră. Se descurcă de minune să ducă de nas vecinii familiei cu care locuiește în Marea Britanie: a reușit să fure 17 jucării de pluș pe care le-a adus ca pe niște trofee acasă și le lăsa în fața ușii de la dormitor sau în bucătărie.

zaza pisica cleptomana

Trebușoara asta ar fi rămas nedescoperită dacă stăpâna ei, pe nume Daisy Ayliffee, n-ar fi intrat la bănuieli: observase că Zaza pleca noaptea de acasă, cam la aceeași oră, dar s-a prins că ceva e cu adevărat în neregulă când a prins-o târând o gogoașă uriașă prin ușița de la intrare. Apoi a început să vină cu jucăriile.

Femeia a încercat să-și împiedice pisica să mai fure, dar n-a avut succes: Zaza a mai dat câteva lovituri după ce-a fost descoperită, după care a încetat… nu pentru că n-a mai vrut, ci pentru că n-a mai avut de unde.
„Are un fetiș pentru animalele de pluș, în special pentru ursuleți. Mi le oferea fericită ca pe niște cadouri grozave. A continuat să fure. Acum ne-am mutat într-o altă zonă și avem o grădină izolată, pisica nu are unde ieși, că sunt doar ziduri.”, spune Daisy.

zaza si stapanii ei

Zaza e în continuare o pisică fericită, chiar dacă nu mai fură jucării. Probabil se uită la colecția cu care și-a încântat iubitoare stăpânii, a căror poveste a făcut înconjurul internetului…

zaza si ursuletii de plus

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

1 Response

  1. February 12, 2014

    oxojwl

    Zaza, pisica cleptomană – Super Pisi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.