A apărut vinul pentru pisici!

Ce băuturi nonalcoolice pentru pisici ştiţi în afară de apă şi tot felul de amestecuri colorate şi nerecomandate sau probiotice de care nu prea se atinge lumea? N-aţi vrea să beţi un vin împreună cu pisica şi s-o aveţi parteneră de pahar, să vorbiţi cu ea de la egal la egal sau… mă rog, cum fac prietenii în general, în loc să vă feriţi să nu vă vadă că moare de poftă sau vă răstoarnă licoarea?

Ei bine, dacă daţi o fugă prin Japonia căutaţi Nyan Nyan Nouveau (pentru că mulţi japonezi fac “miau miau” când beau Beaujolais Nouveau:)))! Sau dacă aveţi prieteni pe-acolo, rugaţi-i să vă trimită cumva un colet cu super vinul pentru pisici inventat de o companie japoneză (B&H Lifes) – vă costă doar 4 dolari sticluţa. Grăbiţi-vă, că prima serie, care s-a lansat în urmă cu o săptămână, are doar 1000 de sticluţe şi cine ştie cât timp va trece până la a doua… Poate plasaţi comanda şi aşteptaţi anul viitor împlinirea unui vis: sărbătorile cu pisica în capul mesei, toastând mai frumos şi mai inspirat decât naşii, desigur.
Vinul pentru pisici nu are alcool, dar s-ar putea să miroasă frumos şi să fie bunicel la gust – e o combinaţie de extract din struguri Cabernet şi Vitamina C cu un sirop.

Vin pentru pisici

Eu imi doresc mult mult mult o sticlă din asta, să mă pozeze şi pe mine Pisimic şi Pisimare cu ceva mai frumos decât suvenirul asta grecesc:

Miss Yuki Drunk On Happiness

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.