Super clipul zilei: Dreams Are Real

Dreams Are Real - super pisi music

Dreams Are Real

Muzica pentru pisici e cu adevărat inspirațională, nu doar ADORABILĂ. Nu și în cazul clipului de mai jos, unde imaginile fac toți banii. Azi am aflat că Visele se împlinesc, dacă-s cu pisici, desigur. Cel puțin așa susțin Ryan Barger și Katie Akana care au făcut un super material video cu 2 super pisi – Hank și Buster, într-o manieră specială. Clipul motivațional ce amintește de stilul anilor 80 se potrivește mănușă în playlisturile antidepresive care-ți îndepărtează mintea de la grijile zilnice și ți-o duce hăt departe, până pe Marte… te face să crezi că Dreams Are Real.

Nu e genul de clip care să te facă să-ți iei o pisică, dar e cu siguranță genul care te face să te-ntrebi dacă n-ai fost cândva sau n-ai putea fi una… Lui Miss Yuki îi place la nebunie, așa că azi toată familia se uită la videoclipul ăsta pe repeat:)
Să-i ajutăm să facă luna asta 200.000 de vizualizări,că merită.

Dacă nu știți ce să credeți despre vise, uitați-vă puțin peste Studiul ăsta nou realizat la o super școală din Boston, care demonstrează, chipurile, că visele sunt evenimente reale care au loc într-un univers alternativ ce poate fi accesat doar în anumite stadii ale inconștientului… Ideea e de bază e că LUMEA VISELOR E REALĂ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.