Super pisici în apă

Nu-mi place să înot. De fapt, mă sperie teribil apa. N-am să înțeleg niciodată cum și de ce se distrează atât de bine unele pisici în apă.

Am auzit că rasa cea mai iubitoare de apă ar fi Turkish Van și asta pentră strămoșii ei obișnuiau să înoate în lacul din regiunea care dă și numele rasei…

Specialiștii suțin că aversiunea pisicilor față de apă se datorează comportamentului oamenilor care le prezintă experiența asta într-un mod neplăcut – le stropesc cu dușul, le dau drumul în cadă sau în chiuvetă.
Eu nu cred – m-am uitat la un documentar despre rudele mele, leii, și nici lor nu le place apa – stau departe de apă pentru că acolo trăiesc crocodili.
Am văzut că în unele regiuni din Asia pisicile s-au învăâat să pescuiască, dar asta trebuie să facă pentru a supraviețui. Eu chiar n-am nevoie.
Nu mă fascinează jetul de apă de la robinet, nici fântânile artificiale, dimpotrivă. Orice strop de lichid care nu e de mâncare mă enervează teribil.

 

 

Am auzit ca Pisimare și Pisimic vor să-mi facă baie, să-mi revină culoarea frumoasă de pe burtica afectată de tratamentul antimicotic. Horrid. Sper să se răzgândească. oricum, vă țin la curent…

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.