Super pisi star: Henri, le Chat Noir

henri le chat noir

Henri, le Chat Noir va rămâne mereu in top 10 pisici celebre, cel puțin în inima mea. În primul rând pentru că e filosof, în al doilea rând pentru că e un filosof frumos și în al treilea rând pentru că e… alb-negru.
Tocmai a postat pe Facebook o cugetare adâncă și adevărată: Pisicile sunt ceasuri deșteptătoare naturale. Avem precizie și ceva special în plus: te alertăm atunci când trebuie: când trebuie să luăm micul dejun sau cina.

Henri a captivat aproape 150.000 de oameni pe Facebook si milioane pe YouTube. Tăticul lui e un super tip, cu o voce gravă și sexy, care îl filmează excepțional. Are un companion care nu merită porecla Imbecilul, însă, relația asta dă bine la public, mai ales când e vorba de calendare.

Henri e actor de vreo 6 ani deja. Primul său film a apărut în 2007 și a fost un proiect semnat de William Braden, pe atunci student la Seattle Film Institute. Braden a speculat percepția americanilor de rând asupra filmelor franțuzești pe care le percep drept pretențioase și intense, dar mai ales… egocentrice. Și-a dat seama că nu e nimic pe lume pe absorbit de propria persoană decât o pisică… și s-a apucat de lucru: a muncit la scenariu și l-a tradus în franceză cu ajutorul mamei lui.

Filmul meu favorit este CAT LITERATURE. Pentru că sunt o francofilă și o bibliofilă serioasă…

Tocmai de aceea mă gândesc să economisesc niște bănuți și să-i cumpăr cartea.

Până una-alta mă mulțumesc să îl urmăresc pe Twitter.

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.