Sunt o pisică racită

yuki raceala

Ai mei sunt răciţi. Fata are o rinită, băiatul a avut gripă, eu am nasul ud, îmi curg ochii. Dar nu din cauza lor, căci de la oameni la pisici nu se transmit răceli şi alte cele.
Am mers aseară din nou la Biovet (pe Sebastian 211 C), la domnul doctor Valeriu Bogdan, care a comandat: injecţii!
Sunt oficial racită, şi nu din cauza oamenilor sau a curentului (am tot auzit că asta ar fi o problemă – faptul că îmi place să stau în curent, între uşi). Aşadar, 3 zile la rând sufăr câte 2 injecţii pe zi – Amoxi (0,2 ml) şi Bisolvon (0.2 ml) ca să mă fac bine.
După aia trebuie să îmi fac vaccinul de 3 luni (că mi s-a amânat din cauza răcelii).
Cum fac faţă stresului? Simplu: DORM!

yuki sleep
De ce sunt asa stresată?
Pai n-am doar raceală, am un rest de conjunctivită (noroc că mi-a dat domnul doctor de la Biovet picături, şi acum văd bine), am râie auriculară (oamenii m-au curăţat zilnic acasă şi mi-au pus Iver-Mite cu o schemă în faţă, scrisă pe o hârtie pe 9 septembrie de domnul doctor Adrian Micu de la Biovet), şi o micoză la coadă.
Mă urmăresc oamenii în fiecare zi prin casă cu un pulverizator să mă stropească pe coadă şi să mă maseze vârtos apoi, chestie care-i distrează teribil, iar pe mine mă plictiseşte grav, aşa că încerc să-mi revin…

miss yuki nervi

Am luat o decizie: când e vreo jucărie prin preajmă, n-o mai ignor, indiferent de starea de sănătate sau de spirit. Mai ales dacă e frumos colorată şi scrie Hill’s pe ea.

miss yuki, jucarie hills

Dacă treceţi şi voi printr-o situaţie similară – de boală adică – mergeţi la medic! E posibil să vă întalniţi şi cu fiinţe denumite câini (ieri am întâlnit un Malamut căruia, dacă n-aveam gratii la cuşcă, îi mâncam urechile!), dar aveţi parte de alint şi tratament, după care puteţi să vă jucaţi şi să dormiţi mai bine (unde mai pui că oamenii vă fac toate poftele alintăcioase).
Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre răceli şi complicaţiile acestora, recomand cu încredere clinica Biovet, pentru că acolo sunt oameni super de treabă, medici drăguţi şi asistente delicate, preţuri decente pentru oameni şi mâncare bună pentru super pisi ca mine!

 

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

3 Responses

  1. Ana says:

    Of of!! cate belele, cate probleme, las ca trec ele 🙂 Insanatosire grabnica!!

  2. Miss Yuki says:

    Multumesc, asa sa fie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.