Cum să-ți protejezi mobila de ghearele pisicii

Ce te faci dacă ai canapele de piele și n-ai chef să îți cumperi o cuvertură sau o apărătoare specială împotriva zgârieturilor pisicii?
Cum îți protejezi mobila în general sau cum îți faci spațiul cat friendly?
Dacă ești mulțumit de răspunsurile tale intime și personale, nu înseamnă că nu mai poți lua în considerare și o altă soluție – mai ales că e una foarte trendy – gheare false/ protecție gheare pentru pisici.
În loc să mergi cu pisica la medic să cereți operații inumane cum ar fi extirparea gheruțelor (DECLAWING), aplică-i gheare de protecție.
Iată cum funcționează SOFT PAWS – apărătoare pentru gheruțe (un fel de unghii false, dar nu se lipesc peste gheruțe, ci acestea se introduc în suporturile plasticate, astfel încât acestea nu sutn afectate deloc, iar pisica poate face tot ce-i trece prin cap fără a produce pagube sau răni:

Din păcate, producătorii nu explică serios dacă procesul de desprindere și înlocuire a acestor suporturi afectează în vreun fel ghearele pisicii sau starea ei generală de sănătate. Așa că singura chestie care m-ar putea determina să caut și să testez un astfel de produs e oferta de culori – să aibă și pisica mani-pedi ca mine ar fi chiar cool, dacă aș scoate-o pițipongește din casă și m-aș mândri cu asta, desigur.

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.