Pisici negre, abandonate pentru că „nu dau bine în poze”

Neam de neamul meu n-a auzit așa ceva: există peste tot prin lume, dar mai ales prin Marea Britanie, pisici negre, abandonate pentru că „nu dau bine în poze”. Cică mulți dintre adolescenții obsedați de selfie-uri le abandonează și  caută compania unor animale mai fotogenice. O asociație din Marea Britanie atrage atenția asupra acestui fenomen îngrijorător și spune că acum 70% din pisicile pe care le are în grijă sunt negre. Pentru simplu fapt că nu li se văd bine trăsăturile în pozele făcute cu telefoane proaste (sau de creiere subdezvoltate care nu știu să folosească de fapt camerele foto ale telefoanelor inteligente), adolescenții nu sunt tentați să adopte sau să mai țină pisici negre.
Americanii, însă, credcă e normal ca pisicile negre să fie mai multe în adăposturi, pentru că, de fapt, gena responsabilă de culoarea închisă a blaniței este dominantă, dar asta nu le face mai puțin populare.
Mă bucur că trăiesc aici, în capitală, unde pisicile negre nu mai sunt considerate, ca la țară, purtătoate de ghinion, ci sunt trendy și cool, și au șanse să-și găsească stăpâni la fel.

SURSA FOTO rofl-lol.com

SURSA FOTO rofl-lol.com


Iubiți pisicile negre! Învățați să le faceți poze mișto sau schimbați-vă coafura mai des dacă vi se pare că nu vă ies selfie-urile, în loc să alungați animalele din casă, ne-am înțeles? MIAU!

 

 

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.