MAXINE JAZZ și bloggerița Ruxandra Predescu

Seria „Pisica și Crăciunul” continuă cu o super pisi pe nume MAXINE JAZZ cu trăsături Maine Coon, care are și pagină de Facebook. E mai mică decât mine – are aproape 9 luni (eu împlinesc după Crăciun 1 an și 6 luni), dar face tot felul de nebunii, din câte am văzut eu și pe pagina stăpânei – Ruxandra Predescu.
Numele ei complet este Lady Maxine Jazz from House of Gardiunor și e o super dulcică:

pisica si craciunul maxine jazz

Ce planuri ai de Sărbători?
Planul meu de Sărbători este să aflu ce sunt aceste Sărbători, mai exact, pentru că e prima mea iarnă, primul decembrie, primul Crăciun, primul revelion șamd, înțelegi tu. Eu sunt o pisică copil, de aproximativ opt-nouă luni. Deci planul e să mă familiarizez cu aceste noțiuni și obiceiuri.

Cum te înțelegi cu bradul de Crăciun?
Am văzut tot felul de filmulețe cu pisici care se urcă în niște copaci mari, verzi și cu cercei în ei, dar noi avem un brad din ăsta mititel, într-un ghiveci, și nu are sens să mă urc în el. Îl păzesc din când în când să nu ni-l fure cineva. Și miroase… ciudat. A brad! Ne înțelegem foarte bine. Cred. Nu prea vorbește.

Ce vrei să primești de la Moș Crăciun?
De la Moș îmi doresc să nu mai trebuiască să fiu chiar cuminte mereu. Adică să nu mă mai certe ea când nu sunt, de exemplu. Și o perie care nu te perie dar te perie, înțelegi? Să nu mai înșir blană prin casă, dar să nici nu fiu chiar periată, că nu-mi place! În rest, nu sunt pretențioasă. Aș vrea niște animale mici, pui, adică, și să rămână pui, ca să mă joc cu ei – un ursuleț și un iepuraș, de exemplu – și să călătoresc până la etajul cinci, de exemplu, am auzit că acolo miroase foarte frumos, a friptură.

maxine 2

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.