Motanul Merlin și actrița Olivia Niță

Dacă nu ați văzut încă spectacolul RADIKAL cu Olivia Niță, Iulia Verdeș, Ștefan Huluba, Bogdan Costea, Edi Cârlan, Mihai Munteniță, în regia Dorei Bârzan, stați geană pe Facebook să aflați când se joacă și mergeți să vă clătiți ochișorii și să vă antrenați mintea.
Eu am urmărit-o pe internet pe Olivia Niță și am stat de vorbă cu ea ca de la pisică urbană la stăpână de motan cool și am provocat-o să vorbească și despre felinitatea din viața ei 🙂

Olivia e o frumusețe aparte, o tipă cochetă, și nu mi-aș fi putut-o imagina altfel decât „pisicară”. A primit prima pisicuță la 8 ani, iar pe a doua a adoptat-o acum 4 ani. Despre Merlin, motanul în chestiune, vorbește mereu cu drag și admirație. Îi adoră „nebunia”, independența puterea de convingere, și ar face orice să știe că e bine, sănătos, bucuros. Datorită lui, e în stare să lupte oricât și oricând pentru drepturile pisicilor.

Pentru Olivia nu contează rasa pisicii, ci temperamentul și dragostea, așa că nu are vreo rasă favorită. Dar adoră clipurile cu pisici „războinice” pe care le urmărește cu plăcere pe net.

Iată două dintre ele:
Pisicuța care se răzbună pe chitarist

Pisicuța care dărâmă monitorul

Pentru că nu-și agasează prirtenii cu poze pisiccești nici pe Facebook, nici pe Instagram, am insistat să-l cunosc măcar virtual pe Merlin.


12168705_10206426473594128_1622865663_o

Iată ce am aflat:
Mă numesc Merlin, sunt o rasă… unică. Pot să spun că abordez un… street style neconvenţional. Zodie de foc, Leu… (de parcă se putea altfel) . Despre strămoşii nu vreau să vorbesc. Încerc să-mi ţin viaţă personală departe de public.
Nu mă uit la desene animate și la niciun alt program TV. Prefer să fac drumeţii prin cartier, să urc pe geam şi să alerg pisicile din zonă.
Am și o slăbiciune – o jucărie preferată – un ciucure după care alerg şi sar, dar pe care rareori îl prind. Pe Olivia o amuză, aşa că întru în joc.
Am un coş al meu, dar prefer cutiile, bineînţeles. Nu cer. Pur şi simplu le ocup.
Aș vrea să fiu lăsat în pace. Mi-ar plăcea ca Olivia să nu mă mai zmotoceasca atâta.
Important e că pot să plec şi să mă întorc când vreau eu. Mi se deschid şi uşa şi geamul după bunul meu plac.
Sunt un motan Leu și îmi place maxim zodia mea. De stăpâna mea nu mai zic… o ador, dar aș vrea să rămână totuși între noi…

collage olivia

Of, Merlin, iartă-mă că nu ți-am păstrat secretul, dar sunt de partea cercetătorilor care au dezvăluit că ne afectează stările stăpânilor, ne place când ei zâmbesc și zâmbim și noi.
Așa că arată-i din când în când afecțiune și n-o să regreți. S-ar putea să te alegi cu niste treat-uri gustoase și să îmi mulțumești 🙂

 

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.