Super pisi star: Millie, pisica alpinistă

Te-ai întrebat vreodată ce lucruri și locuri văd pisicile oamenilor activi, cu meserii sau pasiuni care-i poartă prin lume? Craig Armstrong e tatăl lui Millie, pisica alpinistă, și poate depune oricând măturie că minunea lui felină e cea mai tare cățărătoare din lume.
Spre deosebire de mulți oameni care se feresc de pisicile negre, Craig a adoptat una și-a luat-o cu el în toate aventurile… N-ai vrea și tu să vezi un astfele de piesaj care-ți taie răsuflarea?

Milie pisica neagra

Millie e sănătoasă, voioasă, super în formă și mai ales, încrezătoare. Poate alerga neobosită prin deșert, urmându-și stăpânul cu fidelitate.

MILLIE

Dar cel mai mult și mai mult, îi place să admire înălțimile și urcă tenace spre culmi, cu echipament de alpinist, evident, ca o adevărată specialistă.

desktop-1434035202

Când e acasă se aventurează în salturi spre cele mai înalte locuri, dar când e la munte, sare mai ceva ca o antilopă.

desktop-1434035350

Craig postează pe Instagram o mulțime de poze faine cu Millie căreia i-a făcut și un site special climbkitty.com unde o puteți admira în toată splendoarea ei…
Spre desoebire de mine, care stau în casă, ea a fost la CAMPING, oameni buni și s-a plimbat prin tot felul de locuri minunate – cum ar fi Alcatraz Canyon. Trebuie neapărat s-o vizitați!

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.