Motanul VIRGIL, BĂIAT FIN și secretara lui, Claudia

VIRGIL, BĂIAT FIN e cel mai simpatic motan din rasa ALBASTRU DE RUSIA pe care l-am întâlnit până acum. Secretara lui, Claudia, l-a lăudat în concursul de pe pagina mea de Facebook și îl duce la #Minimest2016, secțiunea pentru copii din cadrul #Animest2016. L-a găsit în urmă cu un an și de atunci îl îngrijește cu drag, iar Virgil face tot felul de giumbușlucuri de bucurie. Poveștile lui Virgil se regăsesc și be blogul lui personal, pe care vă invit să-l urmăriți.

virgil 1

ASL PLS
Virgil sunt în certificat, acolo scrie că sunt albastru de Rusia, secretara mea m-a găsit pe alee şi nu cunoaşte antecedentele mele (nici eu nu am de gând să mărturisesc).

O ZI DIN VIAŢA TA FELINĂ
La 6.20 le dau trezirea humanoizilor să îmi dea drumul din cameră, să îmi pot realiza toaleta matinală, apoi sunt extra-mega-încântat să stau printre picioarele lor când se grăbesc să plece la muncă şi încep să mişte adormiţi prin casă, după care iau micul dejun. Când au plecat humanoizii, am toată casă la discreţie şi pot să dorm unde vreau. La prânz stau pe pervaz că o baba comunistă să văd ce se întâmplă şi să îmi bată fetele admirativ în geam, desigur că la întoarcerea humanoizior le povestesc tot ce am văzut, cu lux de amănunte. Uneori luăm cina împreună (când mănâncă şi ăştia ceva ca lumea, apropo, ador ciorbă de orice fel, dar Claudia e cam puturoasă şi trăieşte şi cu hrană rece, bleah, sunt sătul). Momentul preferat este când ne băgăm la somn şi ăştia se ceartă care să mă ia în braţe, sunt aşa amuzaţi oamenii…

img_1143

DESENE ANIMATE SAU ALTE PREFERINȚE TV?

Unde ? ăştia doar se joacă pe calculator şi citesc, nu au şi ei tv….

CEA MAI MARE NEBUNIE

Cea mai bună vrei să zici, Claudia nu prea udă florile, şi desigur, sărmanele plante mor, iar când eu observ asta îi trântesc ghivecele jos, să nu mai stea că Morticia Adams. Dar stai, toată lumea trebuie să afle, odată nu mi-a curăţat litiera, drept urmare mi-am făcut marile necesităţi în baie, pe podea, şi le-am îngropat cu preşul de la baie (Claudia a zis că sunt genial şi m-a pupat în bot spunând că nu are cum să se supere pe mine).

STRATEGII DE ÎNDUIOȘARE ȘI INSPIRAȚIE

Sunt slabi de înger, doar mă uit la ei şi îi domin, uneori când ne jucăm îi iau mâna cu lăbuţa şi o duc la ceafă, să ştie că acolo îmi place să mă blanoșească.

JUCĂRII

Şoareci diverşi şi mingiuţe… dar nu se compară cu dresurile, slavă zeului pisicesc că are din belşug şi pe toate culorile, uneori îmi mai lasă şi mie câteva şosete, dar am impresia că e egoistă şi mi le da pe cele rupte…

CUTII

Păi am o cutie în care mă pot băga liniştit şi a pus pe ea o mega floare care atârnă, îmi place sub frunze, mai ales că mă lasă să rup din ele (a zis că e de la soacră-să şi să fac ce vreau cu floarea aia).

FIȚE DE SCLAVI, SECRETARI…

Să mă lase mai des în bucătărie !!! Mie chiar îmi place acolo…. Şi fumează mult, iar când se apucă de pictat miroase interesant şi mi-a zis că o să îşi semneze tablourile cu lăbuţa mea, deşi nu ştiu ce înseamnă asta… mai face nişte chestii cu hârtie feliată, quilling ? vai, sunt adorabile, îmi place că îmi da dine le… dar nu câte aş vrea eu 🙁

img_1145

TRĂSĂTURI UNICE

Nu m-aţi văzut ? Am să va trimit poze, dar cred că cel mai cel este faptul că iubesc pe toată lumea, Claudia chiar mi-a zis că am fost câine într-o viaţă anterioară că nu sunt nesimţit ca o pisică (nesimţită e ea că spune aşa ceva).

INTERNAUȚEALĂ

Mă da pe watsapp toată ziua, stresează pe toată lumea şi mi-a făcut un blog, de care nu s-a mai ocupat puturoasa…

STYLE ICON
Eu sunt un style icon, doar că mă ţine în umbră…

LUCRURI FAVORITE

1) Dressssuri

2) Să fiu adorat

3) Giugiuleala

CADOURI VISATE

Cred că mi-ar plăcea un mega loc de joacă (cum are prietenă mea), sau măcar un companion.

VIAȚĂ ANTERIOARĂ

Ăştia îmi spun ceva de câini, dar sunt ciudaţi…

SFATURI PENTRU SURATE, DAR ȘI PENTRU SCLAVI

Dragi feline adorate, da-ţi-le impresia stăpânilor că îi iubiţi şi obţineţi ce doriţi, voi stăpâni din lumea largă, de feline mii şi mii, ia iubiţi şi voi pisica, blanoșiți-o şi lăsaţi-o în pace când nu are chef de voi, dar în primul rând iubiţi-mă, adică iubiţi-vă pisica ! (sau pisicile)

Piesă favorită/ moment favorită/ mâncare favorită/ cea mai mare dorinţă

Piesă: când nu cânta Claudia la chitară/ Pusul piedicii dimineaţa/ Hrană umedă cu somon/ Divinizare maximă !

 collage-virgil-1Cum de e oare Virgil așa de cuminte și înțelept?
Simplu, stă cu Claudia, care are 27 de ani și e din Popeşti city. E pisicară din fragedă pruncie.  Prima pisică mi-o amintesc pe undeva în jurul vârstei de 4-5 ani, până când am terminat clasa a opta, Cruela (deşi era un mare el), după ea au mai fost vreo 4-5 consoarte.

Virgil a apărut pe cerul vieții ei ca un meteorit și s-a cuibărit în casă 🙂
De un an suntem suflete pereche pe aici. Eram la muncă şi se îndrepta agale pe o cărare, nu am putut rezista, şi nici el, la pis, pis a venit la mine.

img_2440Câte pisici îngrijeşti acum, unde şi cât te costă? Ştii cât te costă lunar îngrijirea pisicii – hrană, jucării, nisip?
Una şi bună! (de fapt unul şi bun) Motan preastimabil de apartament, cred că undeva la 200lei.

Ți s-a părut vreodată că treaba cu pisicile îţi strică imaginea?
Neinteresante părerile celor care nu iubesc pisicile !

Ce-ţi place cel mai mult la Virgil?
Ar fi lista lungă, dar să mă limitez la 3 aspecte : este un iubaret vorbăreţ, prea inteligent pentru rasă lui şi prea pufos !

Cât de dependentă eşti de Preastimabilul Virgil?
Maxim ! (nu ştiu cum ar merge cu câinii, dar pisicile sigur sunt în top)

Ai vreo rasă favorită?
Albastru de Rusia

Dar vreo pisică favorită din filme of all times?
Oh da, nu pot uită zâmbetul de Cheshire :X

Cu câte poze pe luna îţi agasezi prietenii? Unde le postezi – pe contul personal, pe pagina pisicii?
Am câteva persoane care suportă zilnic poze şi clipuri cu Virgil (nu ştiu dacă din bun simț sau din dragoste pentru rasa pisicească) şi am mai postat pe un blog la un momentdat (recunosc, am cam rărit-o în ultima perioadă).

Ce grupuri, canale sau pagini pisicare urmăreşti? Ai vreun top pisicesc personal?
Hmmm nu prea sunt la curent cu canalele şi paginile pisiceşti, dar pe Miss Yuki am urmărit-o şi din când în când mai scrie Simona Tache despre ceva mâțe, ah şi mai sunt Cole & Marmelade

Clipul preferat

 (prima secvenţă mă face să mai vreau o pisicĂ)

Momentul preferat cu pisica
Giugiulitul dinaintea somnului (şi când mă aşteaptă în faţă uşii să mă întorc acasă)

Cine se ocupă cel mai mult de ea
Eu, parţial şi coabitantul nostru (el e pe planul doi, desigur)

Ce melodie ar descrie minunat relaţia ta cu pisica din sufragerie?
Queen – I Want To Break Free,  desigur 😀

Ai vreun record în materie de pisici: cea mai lungă conversaţie, cele mai multe comentarii, poze etc?
Hmmm cred că da, cea mai lungă muncă de lămurire cu o prietenă care îl vrea pe Virgil şi nu înţelege că NU !

3 întrebări despre pisici la care cauţi încă răspuns

1) Vreau să ştiu pisicească

2) Dacă Virgil ar putea vorbi, ar „turna” tot ce a văzut?

3) Oare când Virgil îl giugiuleşte pe soţul meu e din cauză că l-a mituit cu o conservă? Sau mă trădează?

Și eu mi-aș dori ca oamenii șă știe limba pisicească, să înțeleagă că noi suntem niște animale cochete și discrete, deloc trădătoare, ci urmăritoare de interes personal care produce armonie.

Impact felin, lume pisicară, asta vă doresc!

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.