Vino la Marea PETrecere de Halloween a animăluțelor răsfățate!

Atențiune pisicari! SE DESCHIDE PRIMUL HOTEL PENTRU ANIMALE ÎNFIINȚAT CA STRUCTURĂ SOCIALĂ – Hello, Pet! Inițiativa face parte dintr-un proiect de anvergură realizat de Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual alături de Fundația Estuar și Fundația Tinerețe Fără Bătrânețe, care va crea 102 locuri de muncă.

Așa că notați-vă în calendar data de sâmbătă, 31 octombrie, pentru că de la ora 12:00, sunteți invitați la Balotești, str. București 13, vizazi de Hornbach, unde Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual vă așteaptă cu pisicel sau cățel VIP (Very Important Pet) la Marea PETrecere de Halloween a animăluțelor răsfățate! Evenimentul anunță deschiderea primului hotel pentru animale înființat ca structură socială, Hello, Pet!, care își va începe activitatea din a doua jumătate a lunii octombrie.
Ar fi minunat să veniți costumați, pentru că un moment special din program va fi Parada Costumelor de Halloween pe Cat Walk și Dog Walk.

Abia aștept să îmi văd oamenii la treabă pentru costumul pe care îl voi purta sâmbătă la eveniment.
Voi ce ziceți, veniți?
Rezervă-ţi un loc la vip@hellopet.ro

party
Hai să ne distrăm responsabil și susținem și economia socială! Hotelul Hello, Pet! va crea 12 locuri de muncă în mediul rural.
Responsabili de delicatesele și fructele de sezon este Laboratorul De Gusturi și Fapte Bune, o întreprindere socială inaugurată săptămâna trecută la Mogoșoaia care a creat opt locuri de muncă pentru persoane din grupurile vulnerabile, fie provenind din familii monoparentale, fie fiind victime ale violenței în familie ori persoane cu dizabilități.
Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Șanse egale la angajare pentru persoanele vulnerabile” cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Axa prioritară 6 “Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de intervenţie 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale”.

Ofer 10 invitații VIP la această petrecere minunată pentru primii 10 pisicari care își notează numele complet și numele pisicii în lista de comentarii sau via email.

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.