Cele mai bogate pisici din lume

Cele mai bogate pisici din lume au fie stăpâni celebri și bogați, ori i-au făcut celebri și bogați, răsplătindu-le astfel talentul în comunicare & marketing.

Iată un top 7 al celor mai bogate feline și al eforturilor stăpânilor. PISICI CELEBRE cu bani mulți 🙂

1. CHOUPETTE

Siameza care-ți ține companiei lui „Kaizer Karl” a câștigat peste 3 milioane de euro în 2014. Designerul în vârstă de 81 de a ani a semnat în numele superbei sale pisici siameze un contract de imagine cu brandul japonez Shu Uemura și cu compania gemană Vauxhall, pentru a le promova mașinile. Choupette nu face nicio reclamă la mâncare de pisici „pentru că este prea sofisticată pentru asta.”

Choupette-cat2

Choupette Lagerfeld s-a născut pe 19 august 2011. Acum are peste 60.000 de fani pe INSTAGRAM, un  blog  unde promovează o mulțime de produse fancy,  un jurnal pe Tumblr, și peste 36.000 de admiratori pe Facebook.
Îi plac: revistele de modă, apropierea de stăpân și cele două asistente personale, balsamurile pentru blană, propiul iPad, cartea personală, pripria colecție de makeup
Nu-i plac: drumurile lungi, copiii, alte animale.

Celebrul designer Karl Lagerfeld s-a ocupat cu ajutorul unei super echipe de imaginea pisicii care-i este dragă și n-a fost nevoit, așadar, s-o facă să se deplaseze decât de 3 ori la ședințe foto. Succesul pentru Choupette este strâns legate de succesul stăpânului și modul de viață al acestuia. Este rețeta perfectă de urmat de vedetele cu animale.

CHOUPETTE

2. Grumpy Cat

Ar trebui, după încasări, să fie pe locul 1.  Se spune că ar fi câștigat cam o sută de milioane de dolari în 2014. Dar a muncit enorm pentru asta, în fiecare zi, în vreme ce Choupette a pozat 3 zile. Fosta cheleneriță Tabatha Bundesen n-a avut parte de celebritatea lui Karl Lagarfeld, dar a știut cum să speculeze isteria creată în jurul pozelor cu pisici speciale, nebunia meme-urilor, adorația clasei de mijloc față de reclamele amuzante răspândite pe net.  Toată treaba asta cu meme-urile a făcut-o de fapt Ben Lashes*, un muzician devenit manager. Tardar Sauce a devenit în 6 luni o senzație mondială. În prezent are un cont de Facebook cu peste 7,5 milioane de fani, The Official Grumpy Cat website, cele mai urmărite conturi feline de Twitter  (40.400) și Instagram (662.000 de fani), și sute de contracte de reclame care au dat tonul unui trend: hypersocializarea felină. Acum nu e companie care să nu se întrebe dacă în loc de plan de marketing să nu încerce mai întâi o poză cu Grumpy Cat… tocmai pentru că a câștigat admirația oamenilor din diverse categorii și cu diferite interese, dar mai ales a iubitorilor de pisici maidaneze pentru salvarea cărora a făcut numeroase campanii. Tabatha a inspirat mii de femei care au început să aibă mai mare grijă de pisicile lor, să fie active în comunitți, să-și exploateze talentul în comunicare. Nu spune, însă, nici cât câștigă, nici dacă-l lansează în branșă și pe Pokey, fratele lui Grumpy.

*Ben Lashes le reprezintă și pe celebrele Keyboard Cat și Nyan Cat. Adică ia 20% din încasările pe care le aduce stăpânilor cu ideile și campaniile sale.

3. TOMASSO, TINKER și BLACKIE

Motanul negru găsit pe stradă de văduva unui italian bogat a ajuns în Cartea Recorduilor. În 2011, la moartea stăpânei sale pe nume Maria Assunta, s-a trezit cu 13 milioane de dolari pe numele lui.
tomasso-richest-cat

O pisică  pe nume Tinker a moștenit 160.000 de dolari și se asunde într-o casă pe undeva prin America.

tinker

Blackie nu mai are chiar 25 de milioane de dolari în cont, moșteniți de la stăpânul lui, Ben Rea, dar nici nu se chinuie să-i înmulțească.

blackie-the-cat

4. TARA THE HERO CAT/ PISICA EROINĂ
tara the cat

N-are nici 45.000 de fani pe Facebook, dar a strâns zeci de milioane de doalri pentru alte pisici. A devenit celebră în 2014, după ce a arătat lumii cât de curajoasă e – salvând copilul stăpâinilor din ghearele câinelui vecinilor. Clipul ei a fost primul din istoria YouTube care-a adunat 20 de milioane de vizualizări în 5 zile.

5. MARU

E pe locul 1 după Grumpy Cat în top 50 cele mai influente pisici by Friskies și le aduce stăpânilor aproape 180.000 de dolari pe an. Face bani din YouTube pentru că e mega haioasă și cea mai cunoscută „pisică în cutie”.  Fanii de pe Facebook sunt vreo 120.000 și aproape 9000 pe Instagram. Ea cami mai scunocută pisică Scottish Fold din lume.

maru the cat

 

6. LIL BUB 

Are aroape 2 milioane de urmăritori pe Facebook, multe cărți și DVD-uri, dare  mai boem, așa, sau cel puțin din veniturile declarate merge cot la cot cu Maru. E top permakitten ca Grumpy și se uită cam într-o parte…

lilbub

7. WAFFLES


waffles

A intrat în top 10 instant cu fața asta dulce și acum atacă pe toate fronturile online și offline. Îi găsiți aventurile pe Facebook, că de venituri nu zice prea multe.

 

Pentru mai multe povești despre pisici celebre, urmărește secțiunea VEDETE.

 

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.