Cat Cafe – o super idee de super pisi

Cat Cafe ar trebui să fie super prioritatea unui super pisi antreprenor în București. În Asia (în special în Japonia) cafenelele cu pisici există din 1998 (prima a fost deschisă în Taiwan) și merg bine, în Europa în ultimul an se vede că se mișcă treaba (sunt două cafenele cu pisici în Budapesta, una la Viena, una la Munchen și una la Berlin, și, de câteva luni alte două Cat cafe-uri în Spania și Franța).

Săptămâna asta se deschide un Cat Cafe la San Francisco, unde n-am fost niciodată, dar tare aș vrea…
Fondatorii se numesc David Braginsky și Courtney Hatt, iar afacerea lor – KitTea – este „o oază de liniște și iubire pentru oameni și pisici” mai exact, un loc în care pisicile fără adăpost se pot simți libere și bucuroase, având la dispoziție o mulțime de jucării și posibilitatea de a încânta oamenii (în speranța că ala ăți vor găsi mai ușor un stăpân), iar oamenii pot beneficia de terapie felină și ceaiuri exotice.

O fi sau n-o fi mai frumos ca la Seoul? Nu de alta, dar din cate-am vazut eu pe net, e cam cea mai frumi (are o mulțime de chestii faine, cum ar fi automate pentru treat-uri, casuțe cool pentru pisicuțe etc)

cat cafe seoul
Cat cafe rules

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.