Bijuterii cu pisici

Porți bijuterii cu pisici? Ar trebui, căci sunt extrem de haioase. Chiar dacă în tradiția românească au fost asociate fie cu vrăjitoarele, fie cu strigoii, fie cu un semn de rău augur, pisicile atrag anergiile negative, iar bijureriile cu pisici îți pot da impresia că fac la rândul lor asta – dacă sunt din argint și agate, de exemplu, nu din vreo tinichea alergenă.

Din nefericire, pe meleagurile noastre, nu sunt destui designeri curajoși care să facă niște super bijuuri cu pisici – adică originale, cool etc- Am găsit prin târguri 2-3 artiști tineri simpatici care aveau câțiva cerceluși din pâslă, broșe din piele sau mărțișoare, dar nimic uber cool.  Sunt lucruri dărguțe pe breslo.ro cat inspire, așa că vă invit la o căutare. Dar am nevoie de ajutorul vostru să descopăr super designeri români care fac super bijuterii cu pisici, să îmi clătesc ochii și să plâng de bucurie. Că nu mi-am revenit după eșecul bijuteriilor lui Adrian Haiduc, de-a pus-o pe Simona Trașcă să fie imaginea colecției, anul trecut – nu căutați link, nu merită.

*

Mi-am aruncat un ochi pe unul din magazinele noastre online pline de obiecte pisicești, dar n-am găsait încă niciunul din obiectele de mai jos. Mai caut.

collage biju

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.