Ai dus pisica la tuns?

Mă bate gândul să încerc o freză nouă. Cel mai mult m-aș bucura daca ar încerca ai mei să învețe o meserie care să mă ajute și pe mine. Uite, pe site-ul ăsta, am găsit medici veterinari care spun că tund pisica la domiciliul clientului la prețul de 70 de lei. La Royal Pet Spa îmi place site-ul, dar nu se bagă nimeni la tuns, ci doar la spalat, coafat, tăiat unghii și împrospătat respirația, adică fix ce-mi fac oamenii mei destul de bine când pot ei, la PuffyPet pare drăguț, prețurile sunt între 59 și 249 de lei (ori ei nu ar putea da mai mult decât 80 de lei – cum e pachetul la BluPet), La Groom Vet pachetul ajunge la 125 de lei, iar la Pet Groomer care-i imediat lângă, parcă aș încerca serviciul de Pet Taxi. Mi se pare atractivă oferta Kiss Vet dar e cam departe, și mai pe gustul meu e o ofertă de 50 de lei la domiciliul clientului. Nu mă pot hotări ce să cer, că și pe mine mă întreabă, normal.

Ai mei au vrut să mă ducă la tuns și caută de zor furnizori de servicii de genul ăsta. Sunt niște oameni destul de informați și respectă alte meserii pentru care oamenii s-au pregătit, așa că nu intră pe teritorii de-astea nesigure, o datpă pentru că nu se pricep și în special pentru că știu că există specialiști. Da, acum la cabinete veterinare, adăposturi de animale și chiar magazine de hrană se asociază și stiliști de pisici. Dar ai mei n-au vreme de deplasări prin trafic cu taxiul, și caută pe cineva care să vină la noi acasă! Important e să fie un veterinar, zice un domn doctor și înclin să-i dau dreptate.
Vor să mă tundă pentru că 1. sunt o pisică de apartament (poate nu știați că la noi temperatura e relativ constantă, spre deosebire de pisicile de curte care dacă ar fi tunse  ar putea suferi de arsuri solare sau hipotermie de exemplu); 2. de când au dat căldurile stau cu limba scoasă că noi nu avem aer condiționat, las blană peste tot și nu mai sunt așa de frumi… 3. aș fi super trendy în poze, altfel tunsă.

collage yuki seductie

Uite o listă de saloane, dacă regăsești vreunul la care-i fost, dă-mi un semn please și spune-mi cum a fost experiența.
Dacă știi pe cineva care-i super bun și talentat la tuns pisici de rasă (cu păr mediu către scurt, deci cu foarfeca nu cu mașina! :), dă-mi un mesaj, te rog, îți rămân veșnic recunoscătoare!

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.