ARMANIEL, pisica actorului Sorin Dobrin

Pe Armaniel îl urmăresc pe Insta de ceva vreme și îl admir enorm. E un motan alb superb, de care omul lui, actorul Sorin Dobrin, are grijă ca de ochii din cap. Și pun pariu că imediat după ce iese de pe scenă tot la el se gândește. Pe Sorin îl puteți vedea în perioada asta în Mizantropul la Godot (în mai e ultimul spectacol), Romeo și Julieta la Teatrul din Pitești, și în Voiajul domnului Perichon la Bulandra.

Cum a intrat, totuși, Sorin, în secta pisicarilor?
„Mi-am dorit foarte mult un animal de comanie. Trebuie să recunosc că îmi doream mai tare un câine doar că toți cei din jurul meu îmi tot atrăgeau atenția că a avea un câine e o responsabilitate mai mare decât să ai un peste de acvariu așa că am zis să o iau ușor… cu o pisică. În felul asta am ajuns să întru pe pagini cu centre de adopțîi de pisici și iată-mă astfel intrat în lumea pisicarilor.” Adică superbitatea de Armaniela fost lăsat de cineva, dar și-a găsit fericirea în casa lui Sorin, care nu se consideră deloc obsedat de pisici, dar povestește cam așa:  „Prima săptămâna cu Armani în casă am văzut tot felul de documentare despre pisici. Acum am lăsat-o mai moale și am început să descopăr felină adevărată de lângă mine.”, iar în prezent urmărește constant următoarele animăluțe pe Insta: frantz_thevizsladog, miss.chino, super_pisi, lunaruncanu și minunata JuniperFoxx.

Cum e Armaniel și cât de mult timp petrece Sorin cu el? „Pisica mea e albă și e altfel de cum îmi imaginăm eu că e o pisica. S-a schimbat(sper) percepția despre animale și ființe. Dacă am suficient timp liber îmi place să stau cu pisica mea și să o observ. Momentul favorit este atunci când mă întorc acasă și pisica își dorește să fie mângâiată mai mult de 5 minute.” Deja prietenia asta i-a dat viața peste cap. „M-am gândit odată serios la viață fără pisica…mi-a pus cineva întrebarea că ce mă fac dacă mă indrăgostesc de o persoană alergică la pisici…”
Totuși, dacă ar fi să aleagă un proiect pentru care să primească laude de la motan, s-ar implica oricând „Într-o campanie pentru ajutorarea animalelor  fără adăpost.”, pentru că spectacolele sunt oricum aplaudate.
Sorin Dobrin are și el, ca majoritatea pisicarilor intervievați aici, o întrebăredespre pisici la care cauță încă răspuns: „Oare pisicile se prefac că nu ne iubesc?”. Dar ca să se asigure că pisica e mereu fericită, alege cele mai potrivite melodii. Când se supărată și vrea s-o îmbuneze, caută orice bucată Johann Sebastian Bach și rezolvă problema.

DE VORBĂ CU ARMANIEL

Numele meu din carnetul de sănătate este Armani doar că mai sunt strigat în alint Armaniel și în batjocură Armando sau Ninel. Eu îmi imaginez că undeva pe linia strămoșilor mei au existat niște angore turcești, dar eu sunt maidanez. Cred că sunt Capricorn sau Vărsător și am 1 an. Tot ce știu despre trecutul meu este că am fost aruncat dintr-o mășină și m-am trezit într-un centru de adopție de unde m-a luat sclavul meu actual.

VIAȚĂ ANTERIOARĂ
Panteră. Neagră.

O ZI DIN VIAȚA TA FELINĂ
Am un program destul de banal: dorm, fac yoga, mănânc, cerșesc mâncare, mă joc, cerșesc atenție, refuz atenție și deranjez, în general fac ce vreau!

PREFERINȚE TV
Nu am urmărit desene animate dar am preferințe tv… câteodată sclavul meu alege să îmi pună la tv imagini cu păsărele 🙂

NEBUNIE
Am ieșit pe geam cu toate că individul de se crede stăpânul meu meu mi-a interzis.

SCHEMĂ DE ÎNDUIOȘARE
Există o perioada în care îmi înduioșăm colegul de apartament cu niște triluri cântate de mine. Dar cu el e complicat…trebuie să mă adaptez mereu…în general trebuie să mă prefac bine că îmi pasă de el. Îl inspir cu felul meu de a fi: degajat și independent.

JUCĂRII
Am niște mingiuțe pierdute prin casă dar preferate mea rămâne o undița roz primită de la câinele Frantz. Nu sunt fan cutii.  Sclavul meu încearcă să îmi aducă cutii și pungi, dar nu înțeleg de ce.

CALITĂȚI UNICE
Șarmul și personalitatea mea!

LUCRURI FAVORITE
tolanitul în patul sclavului, mâncarea la discreție și locul de ascuțit unghiuțele.

INTERNAUȚEALĂ
La început îi permiteam sclavului meu să posteze poze cu mine pe instagram și facebook doar că aveam impresia că abuza așa că l-am rugat să îmi facă o pagină personală de instagram unde mă puteți urmări: ArmanielTheCat.

OBICEIURI UMANE ENERVANTE
Are prostul obicei de a în chide ușile apartamentului pentru că eu să nu am acces peste tot. Aș dori să fie mai generos…

DECLARAȚIE DE IUBIRE
Îl iubesc când mă hrănește și nu insistă cu mangaiatul.

STYLE ICON
DA, am o vedetă favorită. o știu de pe instagram: Juniper the Foxx! Mi-aș dori să am o viață că a ei!

RUGĂMINTE LA IEPURAȘ
Nu sunt fan accesorii. Deloc chiar. Deși nu îmi place să recunosc… mi-aș dori în apartament un alt animal cu care să mă joc atunci când slavul e plecat.

Piesă favorită/ momentul favorită/ mâncare favorită/ cea mai mare dorință
Chopin-Nocturne/ momentul însorit de la geam/ pliculețele!!! / o curte cu păsărele accesibile.

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.