Află secretul unei super pisi! Senzațional: e vorba de un fel de mâncare!

yuki hills 3 Am nişte colegi de apartament foarte ciudaţi. Au o cutie mare de plastic în care încap 6 pachete mari pe care scrie Hill’s, în fiecare pachet fiind bobiţe, o conservă specială de mousse şi un plic cu mâncărică umedă. Cât au plans lângă cutia asta… mamă-mamă.
Se uitau la mine morcoviţi şi mă rugau să nu mai miaun, cică ei mi-au pus mâncare de fiţe, eu sunt ingrată că nu mănânc, treburi de-astea… Really? Habar nu aveau ce am mâncat, ce îmi place, nu m-au întrebat nu… nimic, stăteau şi plângeau. Purr Jeeesus, a trebuit să le explic cumva că uscăciunile nu sunt genul meu, că îmi plac combinaţiile care implică sos şi bucăţele de pui, că nu-mi amintesc prea bine ce şi cum mâncam sau dacă îmi placea, că recunosc că îmi dau mancare bună dar nu pot să înfulec porţii mari cu dinţii mei mici…  Până la urmă am scos-o la capat, i-am dresat cât de cât, adică de fiecare  dată când mă supără, mă ranesc şi mă stresează – 3-5 ori pe zi  – fiindcă-mi pun tot felul de chestii în ochi şi în urechi, îi pun la gătit şi mă prefac că reacţionez la sunetul lingurii lovite de bolul cu mâncare combinată… Heaven Mix, asta pot zice acum cu lăbuţa pe inimioară despre mâncărica din pachetul HILL’S şi aşa ar trebui să se numească tot ce-mi dau Pisimare şi Pisimic, nu Science Plan. Am văzut că are o mulţime de vitamine pentru sănătate în general, pentru mine în special şi sper ca visul HILL’s să nu se termine niciodată… măcar mousse-ul de pui… aşa să-mi ajute Zeul Pisicilor.

hills1 hills2

*

Ce-am văzut pe net la Pisimic pe laptop:

În toamna anului 2003, BIOVET a devenit unic importator şi distribuitor al produselor firmei americane Hill’s.

“Hill’s Pet Nutrition (Nutriţia pentru animale de companie) este dedicată sprijinirii animalelor de companie pentru atingerea întregului lor potenţial cu ajutorul nutriţiei de calitate şi a îngrijirii medicale. Devotamentul nostru fără egal pentru animale sănătoase şi fericite ne motivează în tot ceea ce facem.

Astăzi, Hill’s Pet Nutrition reprezintă o tradiţie a preocupării ce a început în anul 1939 cu activitatea inovatoare a unui medic veterinar remarcabil. Misiunea noastră este aceea de a ajuta la îmbogaţirea şi extinderea relaţiilor speciale dintre oameni şi animalele lor de companie. Pentru a face acest lucru, concepem nutriţia pentru animale de companie la cel mai înalt nivel calitativ, ce se regăseşte în gamele noastre de produse Prescription Diet ™ şi Science Plan™.
De asemenea, suntem preocupaţi de bunăstarea animalelor de companie de pretutindeni, fiind implicaţi activ în susţinerea activităţii profesional-veterinare şi a adăposturilor pentru animale.
În orice situaţie facem diferenţa pentru oameni şi animalele lor de companie, în toată lumea.”

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.