Peste 3000 de dolari pentru o pisică lovită de mașină

O pisică maidaneză accidentată grav de o mașină trăiește acum fericită cu femeia care i-a salvat viața cu ajutorul comunității care s-a „sensibilizat” pe internet, scrie lifewithcats.tv.
Faceți cunoștință cu Canyon, pisoiașul salvat de un angajat al unei benzinării și pus într-o cutie pe care americanca Melanie Blake l-a luat imediat cu ea după ce l-a văzut când a coborat să facă plinul, și s-a luptat să-i salveze viața. Melanie a făcut rost de bani ( 3000 de dolari în 3 zile) din donații pe gofundme, a contactat asociația Cats Cradle Rescue din Hillsboro care a insisitat ca Tanasbourne Veterinary Emergency să se ocupe de operația pisicii. Cazul a apărut într-unul din ziarele din Oregon. Melanie a donat restul banilor asociației care se ocupă de pisici și abia așteaptă să-l vadă pe Canyon zburdând prin curtea ei.
canyon

Mă bucur să se mediatizează astfel de cazuri și sper că și la noi în țară oamenii sunt sau cor fi la fel de buni, iar ziarele vor prelua astfel de povești cu și despre inimă.
Pisi Mic mi-a povestit despre colega ei, Ioana, care a salvat nenumărate suflete feline și nu numai, toate având acum părinți buni și case frumoase.

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.