3 seriale animate cu pisici

La ce seriale animate cu pisici te-ai uitat până acum? Uite 3 titluri simpatice:

3. Sagwa The Chinese Siamese Cat e un serial de animație care-a început în 2001. E o adaptare a cărții cu același nume, semnată de Amy Tan. Sagwa face parte din familia unui ilustru magistrat super plin de el, din China secolului al XIX-lea și se ocupă, alături de părinții ei,  de transcrierea tutuor cuvintelor pe hârtie.
E singura pisică din cinematografia internațională care e și caligrafă și aventurieră (are ca prieten un liliac cu care face tot felul de prostii) și bogată dar modestă.

2. Top Cat e un serial faimos în anii 1961-1962, realizat de celebrii Joseph Barbera și William Hanna. Poți revedea oricând 30 de episoade haioase despre aventurile motanului Top Cat (interpretat de Arnold Stang), și gașca lui de maidanezi.

1. Samurai Pizza Cats e un serial de animație super haios destul de cunoscut în anii 90. Acțiunea are loc într-un mecanic Little Tokyo, condus de excentricul împărat Fred și populat de tot felul de ființe ciber-atropomorfe.
După sum sugerează și numele, e vorba de un grup de pisici care nu doar livrează pizza la domiciuliu, ci și luptă împotriva răufăcătorilor.   Misiunea lor principală e să o protejeze pe prințesa Violet de gașca primului ministru- șobolanul Seymour The Big Cheese.

Serialul  american e adaptat după Kyatto Ninden Teyandee (Cat Ninja Legend Teyandee), produs de Tatsunoko Productions & Sotsu Agency.

Miss Yuki

I am a super awesome British Shorthair Blue Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.